Troben conscient i amb una lleu hipotèrmia la mare de Jaume Collboni

Alicia Cuadrado ha estat localitzada, després de desaparèixer aquest divendres, un quilòmetre al sud del nucli urbà de Vilosell (Lleida), municipi d’on és veïna
El tuit de Bombers on han anunciat que han trobat Alicia Cuadrado, mare de Jaume Collboni

Els Bombers de la Generalitat han anunciat que han localitzat aquest dissabte conscient i amb una lleu hipotèrmia Alicia Cuadrado, mare del primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, després que els Mossos d’Esquadra informessin aquest divendres que havia desaparegut a la localitat de Vilosell (Lleida), municipi on resideix. 

“Localitzada la dona de 73 anys que es buscava des d'ahir al Vilosell (Garrigues). La dona està conscient i orientada, però amb una lleu hipotèrmia,” han indicat els Bombers a twitter. Cuadrado ha estat trobada un quilòmetre al sud del nucli urbà de Vilosell .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides