Investigació interna als Mossos per trobar l’agent que ha fotografiat un ninot de Felip VI penjat

La figura havia aparegut penjada a la C-65 a l'altura de Cassà de la Selva
El ninot de Felip VI
El ninot de Felip VI

La difusió d'una imatge que mostra un ninot amb una soga al coll i vestit com el rei d'Espanya, Felip VI, quan porta indumentària militar, ha motivat l'obertura d'una investigació interna en el cos de Mossos d'Esquadra.

La figura havia estat retirada per agents de trànsit dels Mossos d'un radar de la C-65 a l'altura de Cassa de la Selva (Gironès) aquest divendres, quan el cap d'Estat ha tornat a Catalunya per assistir a un acte empresarial de lliurament de premis a Barcelona.

Posteriorment, s'ha difós a la xarxa la foto del ninot en un aparcament dels Mossos, on es veuen vehicles oficials, fet pel qual el cos policial ha obert una investigació. Segons publica El Periódico, els Mossos revisaran les imatges obtingudes per les càmeres de seguretat del recinte per trobar el responsable.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides