Macrooperació policial contra la droga al barri del Raval de Barcelona

Reprodueix vídeo

Prop d'un miler d’agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana han iniciat a primera hora d’aquest dimecres un macrodispositiu contra diversos entramats criminals que controlen la venda i la distribució de l’heroïna al barri del Raval de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han informat a través de Twitter que han dut a terme una quarantena d’entrades en pisos utilitzats com a punts de venda i d’emmagatzematge de drogues, principalment heroïna i cocaïna. La policia catalana també ha indicat que ha activat l’helicòpter i el dron policial per recolzar als agents que participen en el dispositiu.

L’operatiu policial, tot i estar centrat sobretot al barri del Raval, també ha comportat intervencions a Cornellà, Badalona i el Prat de Llobregat.

Des de principis d’any, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un total de 47 narcopisos i punts de venda de droga al districte de Ciutat Vella, del que en forma part el Raval.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides