El PP català, desconcertat amb Isabel Díaz Ayuso

L’actitud del Govern de la Comunitat de Madrid i, sobretot, de la seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso, té desconcertat el Partit Popular de Catalunya. I és que la insubordinació al Govern espanyol, el victimisme portat a l’extrem, l’acusació constant de perjudicar-los voluntàriament i la queixa permanent per qualsevol instrucció i per la contrària, no eren pròpies d’executius liderats pels populars…, sinó pels nacionalistes i independentistes. I això ara, amb Ayuso, ha canviat. Amb això, s’ha trencat el relat que el PP català ha estat fent des de fa anys, acusant l’independentisme de no fer política real i centrar-se a acusar el Govern central de tots els mals.

Ara resulta que, gràcies a Madrid precisament, aquesta actitud gairebé s’identifica amb el PP que amb el secessionisme. Per això els d’Alejandro Fernández s’han quedat descol·locats, sense saber a què juga Ayuso, per què ho fa i, sobretot, quin benefici en poden tenir els companys de partit que sempre han clamat contra el victimisme independentista. Fonts dels populars catalans expliquen que, de moment, han optat pel silenci respecte de la qüestió, però asseguren que han demanat explicacions a Madrid i l’única resposta ha sigut que “contra Pedro Sánchez val quasi tot”. La resposta no ha agradat, i el PP català confia que l’actitud canviï.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides