Arrenca BNEW, la primera gran cita per a la recuperació econòmica global

Pere Navarro i Blanca Sorigué
Pere Navarro i Blanca Sorigué

BNEW – Barcelona New Economy Week, esdeveniment híbrid i 100% professional organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), comença avui de forma simultània a l’Estació de França, Casa SEAT i el Movistar Centre de Barcelona. D’aquesta manera es donarà inici als quatre dies de l’esdeveniment amb l’objectiu d’impulsar la recuperació econòmica i posicionar a Barcelona com a capital de la nova economia. Fins el proper divendres es generaran 160 hores de contingut que es podran seguir presencialment per patrocinadors i convidats, respectant totes les mesures de seguretat sanitària, i online (en directe o en diferit) pels 9.000 participants d’arreu del món. 

Presència institucional 

La inauguració de la setmana de la nova economia tindrà lloc avui a les 10.30h. a l’Estació de França de Barcelona, on s’ubicaran els tres platós en els quals tindran lloc el BNEW Logistics, BNEW Real Estate i BNEW Ecommerce. L’acte, que tindrà lloc al plató del BNEW Real Estate, estarà presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, que estarà acompanyada de la delegada del Govern, Teresa Cunillera, així com el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro; i la directora general de l’entitat, Blanca Sorigué. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Barcelona mostra el seu recolzament a un esdeveniment que la situarà com un referent tant de l’emprenedoria i la indústria 4.0 com de la cultura mediterrània. 

Destaca també la presència institucional a l’entrega de premis a Millor Innovació, que es durà a terme el divendres 9 d’octubre a les 11.30h i serà presidida pel rei Felipe VI i el president del Govern, Pedro Sánchez, al BNEW Logistics. Es corrobora així l’important paper que juga l’esdeveniment per a l’economia global però també per a la imatge del país a tot el món. 

Barcelona, una ciutat resilient

El BNEW Real Estate s’iniciarà amb un panel que moderarà el delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, i reunirà a quatre exalcaldes de Barcelona com són Joan Clos, actualment professor de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI); Jordi Hereu, recentment  nomenat president d’Hispasat; Xavier Trias, i Narcís Serra, president d’IBEI. 

L’objectiu del debat que es desenvoluparà sota el títol de “Barcelona, una ciutat resilient” será analitzar la capacitat d’adaptació de la ciutat comtal davant la situació actual i explorar els reptes i oportunitats que es presentaran en l’etapa post-covid en relació al sector immobiliari.

Sessions destacades 

L’esdeveniment aglutina els sectors de logística, real estate, ecommerce, indústria digital i zones econòmiques, tots ells clau per al desenvolupament de la nova economia. 

Entre les sessions que tindran lloc el primer dia de l’esdeveniment també destaca la de “Cadenes de subministrament del futur: visió 2030” del BNEW Logistics; la d’”Hibridació de mercats minoristes i mercats mundials i perspectives mundials” del BNEW Ecommerce; la de “Tecnologia, talent i intraemprenedoria: la reinvenció de l’empresa” del BNEW Digital Industry; o la de “Reptes per a l’atracció d’inversions sostenibles per Espanya” del BNEW Economic Zones. 

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha creat el BNEW amb el convenciment de dur a terme un esdeveniment que permeti treballar de forma conjunta en la reactivació de l’economia. Per aquest motiu, l’entitat ha decidit mantenir obert el registre fins l’últim dia de l’esdeveniment, el 9 d’octubre, i oferir el codi “BNEWFREE” per a que companyies i professionals puguin registrar-se sense cost en el següent enllaç: https://event2020.bnewbarcelona.com/users/sign_up

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari