L’exconseller Jordi Valls és el nou director general de Mercabarna

Fins ara era el màxim responsable de Suez a Mèxic i Centreamèrica
Jordi Valls
Jordi Valls

Jordi Valls és des d'avui el nou director de Mercabarna. El seu predecessor, Josep Tejedo, ha deixat la feina per motius professionals i personals després de vuit anys. Valls va ser un efímer conseller de Treball amb Pasqual Maragall (abril-novembre de 2006) i havia estat alcalde Manresa (1995-2006). En alguns ambients polítics fins i tot se l'havia assenyalat com un futur candidat a president de la Generalitat. Abans de la seva experiència en la política, Valls havia exercit d'advocat i de jutge substitut.

Quan va deixar el Govern de la Generalitat, va ocupar la presidència de Port de Barcelona durant quatre anys. Va marxar a Bristol per treballar amb el grup multinacional francès Suez, fins que va ser enviat per aquesta empresa a Xile. Posteriorment, es va traslladar a Mèxic DF per dirigir com a CEO els negocis de Suez a Mèxic i Centreamèrica.

Ara, Valls s'ha fet càrrec de Mercabarna que és el principal mercat majorista d'aliments frescos d'Europa en volum de comercialització, uns 2,3 milions de tones de productes. Funciona les 24 hores del dia com una ciutat alimentària amb l'objectiu de garantir l'aprovisionament d'aliments frescos als ciutadans. En el seu recinte concentra més de 700 empreses especialitzades en la distribució, elaboració, importació i exportació de productes frescos i congelats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides