CCOO convoca protestes per la manca de mesures contra la covid en l’inici del curs escolar

El sindicat porta a la Inspecció de Treball l'escassetat de mascaretes i equips de protecció individual
Inici escolar amb la covid-19

El sindicat CCOO ha convocat per aquest dimarts mobilitzacions de protesta davant de les seus dependents del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per denunciar les condicions amb les quals els professors han hagut d'iniciar el curs escolar en mig de la pandèmia de la covid-19.

CCOO ha interposat una demanada davant la Inspecció de Treball contra Educació argumentant que a moltes escoles i instituts catalans no han arribat les mascaretes i els equips de protecció individual (EPI) que el departament s'havia compromès a facilitar al personal dels centres docents.

En una enquesta que ha presentat CCOO entre el personal docent s'explica que tres de cada quatre centres educatius públics catalans no poden garantir que els alumnes mantinguin les distàncies de seguretat a les aules. També s'informa que en tres de cada quatre centres tampoc han arribat les mascaretes FPP2.

El sindicat denuncia també que en el 38% dels centres d'educació infantil no es compleixen les ràtios de 20 alumnes per aula, i que aquest percentatge d'incompliment puja fins al 40% en els centres de primària. L'enquesta de CCOO s'ha fet a 1.750 treballadors dels 1.246 centres educatius de Catalunya, el que representa la meitat dels centres públics catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides