A quina predicció sobre Espanya se li exhaureix el temps?

Santiago Niño Becerra
Santiago Niño Becerra

L'economista Santiago Niño Becerra va vaticinar el passat mes de juliol, en una intervenció a Catalunya Ràdio, que Espanya seria rescatada aquest mes de setembre, i havia dit quelcom semblant, si fa no fa, el maig i el juny a TV3, quan parlava d'un rescat sense homes de negre.

Niño Becerra considerava que la situació econòmica espanyola, especialment per l'impacte de la pandèmia, era "dolentíssima" i lamentava aleshores que en els primers cinc mesos s'havia "fet tot el dèficit" del 2019.

"Jo penso que Espanya serà rescatada al setembre", va vaticinar abans d'indicar que "no ho diran així", i que "és possible" que hi hagi "una barreja de mesures excepcionals", a més de l'extensió dels ERO fins al desembre i pujades d'impostos.

"A partir del setembre-octubre, per a la majoria d'espanyols" les circumstàncies "empitjoraran molt", va afegir aquest expert de capçalera dels mitjans públics catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides