Carlos Carrizosa: “Senyor Torra, adéu”

El dirigent de Cs anuncia la presentació d'una iniciativa conjunta amb els partits no independentistes
Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans
Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans

El president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat en la seva intervenció en el debat de política general de la cambra catalana que el seu grup presentarà "una iniciativa" en la qual "s'exploraran formules perquè els independentistes no se surtin amb la seva". Carrizosa ha afirmat que la iniciativa que concretarà demà la diputada Lorena Roldán portarà a Cs a parlar "amb els altres grups", i que "no permetrem que segueixin degradant les institucions i ens facin ostatges dels seus deliris".

Carlos Carrizosa ha afirmat que un pacte entre els grups no independentistes "és possible i els ciutadans catalans ho mereixen". Carrizosa ha qualificat la gestió de Quim Torra al capdavant del govern català d'una "inacabable cadena de disbarats". El dirigent de Cs ha acabat la seva intervenció al Parlament amb la petició que el president català convoqui eleccions i deixi el govern de la Generalitat quan ha sentenciat: "Señor Torra, adiós".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides