Torra deixa congelat el calendari electoral

Abans que el Suprem decideixi si l’inhabilita, torna a justificar amb la lluita contra la Covid-19 el fet de no posar data a les eleccions
Quim Torra, en el atril del Parlamento catalán
Quim Torra, en el atril del Parlamento catalán

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha evitat un cop més posar data a la convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya durant la seva intervenció al debat de política general, celebrat a la cambra aquest dimecres.

En canvi, ha tornat a referir-se a "la dedicació absoluta" a la "lluita contra la Covid-19", tant en el vessant de la salut com en l'econòmic, que assegura que és "la prioritat del govern" a la qual "hi destinem les 24 hores del dia".

Torra, que ha afirmat que la lluita contra la Covid-19 ha "cohesionat" el seu govern, tot i que el passat mes de gener va apuntar que l'executiu tenia els dies comptats, pot haver fet la seva darrera intervenció com a president a la cambra, ja que el Tribunal Suprem en pot decidir en ferm la inhabilitació aquest dijous.

En aquest sentit, ha carregat per la seva eventual inhabilitació no només contra el Suprem sinó també contra l'Estat en general i alguns partits quan ha afirmat que "un tribunal amb tot un Estat darrere, amb partits que han volgut que això passés. Tot un Estat destinat a combatre una idea i hi ha partits que el recolzen".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides