Rufián avisa Torra: “Si la taula no es reuneix, tots sabran per què i per qui”

El portaveu d'ERC al Congrés anuncia que es reunirà aquest dimecres amb Calvo i Iglesias
Rafael Rufián

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha llançat una clara advertència al president de la Generalitat, Quim Torra, aquest dimarts davant l'escenari que la taula de diàleg on tractar la qüestió catalana no es pugui acabar celebrant, o no se celebri en els temps proposats pel president de Govern, Pedro Sánchez: "Si la taula no es reuneix, tots sabran per què i per qui".

El diputat ha llançat aquest advertiment a l'hora de parlar de la "més que probable" inhabilitació del president català i l'estat de les converses entre els dos Executius per preparar la nova reunió de la taula de diàleg, després que Sánchez assenyalés la seva intenció de celebrar-la aquest mateix mes.

Rufián ha lamentat que encara no hi ha data per part dels postconvergents, conscient que aquests no estan per la feina d'agilitzar les gestions perquè la trobada es dugui a terme.

El dirigent ha tornat a posar la taula com a condició imprescindible per parlar dels pressupostos amb el Govern, un assumpte que preveu tractar aquest dimecres per separat amb la vicepresidenta primera de Govern, Carmen Calvo, i el vicepresident segon, Pablo Iglesias, segons ha revelat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.