Quins rics simpatitzants de Puigdemont han criticat el suport de JxCat a la llei del lloguers?

Tuit de Tatxo Benet sobre la Llei que regula els lloguers

Tatxo Benet i Josep Maria Mainat. El periodista, empresari i soci de la productora Mediapro va publicar l’endemà de l’aprovació de la llei que regula els lloguers dels habitatges el següent tuit: “Crec que JuntsxCat ha comès un error estratègic molt greu votant a favor d’intervenir en el mercat dels lloguers. Cada cop despisten més als seus votants”. L’ex-membre de La Trinca i també vinculat al món de la producció audiovisual va retuitejar el missatge de Benet.

JxCat va acabar donant suport a la Llei després que, en principi, havia anunciat que hi votaria en contra. La regulació dels lloguers a seixanta municipis catalans va sortir endavant al Parlament amb els vots de JxCat, ERC, la CUP i els comuns i malgrat l’oposició de Ciutadans, el PSC, el PDeCAT i el PP.

La posició de Benet va ser criticada per molts simpatitzants del partit que ara presideix Carles Puigdemont. “Sempre pots votar PDeCat”, li va dir un dels nombrosos usuaris de Twitter que van comentar-la. El directiu de Mediapro va justificar en una piulada posterior el perquè de la seva oposició al text aprovat pel Parlament: “La llei que regula el preu dels lloguers beneficiarà, sobretot, als bancs. Molts propietaris trauran els seus pisos del mercat de lloguer i els posaran a la venda. Més compravendes = més hipoteques = més negoci pels bancs. Més demanda d’hipoteques = hipoteques més cares”.

S’estarà d’acord o no amb Tatxo Benet però sap de què parla  perquè té molts diners i molts locals llogats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.