L’altra plantilla del Barça, amenaça de reduir-se en un 30%

L'entrada a les oficines del Barça

La situació econòmica en el si de l'administració del FC Barcelona ja ha arribat a la massa salarial no esportiva, és a dir als departaments operacionals de logística, comercial i maarketing, ticketing, manteniment, comunicació, etc. Hi haurà reduccions salarials que a més amenacen d'escombrar el 30% de l'actual plantilla de les oficines i dependències del club.

La decisió està presa i segons fonts del club ja ha estat transmesa als responsables de cada àrea perquè vagin presentant models de treball que permetin prescindir d'un terç dels seus efectius en pocs dies. Es tracta que el departament de recursos humans pugui emprendre la tramitació dels expedients de regulació d'ocupació.

Pot ser que el Barça s'empari en la caiguda d'ingressos patida per culpa de la pandèmia, irrebatibles, per presentar aquesta obligada reducció de plantilla que faciliti les negociacions amb els afectats i amb un comitè d'empresa molt conscient que la plantilla ja estava sobrecarregada de càrrecs i empleats en àrees poc funcionals i de baixa productivitat. De moment no hi ha hagut reaccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides