Per què ‘salta’ Salvador Cardús?

Salvador Cardús
Salvador Cardús

Un dels referents independentistes de l'òrbita convergent, el sociòleg Salvador Cardús, i el diputat d'ERC José Rodríguez -sobrenomenat Trinitro a Twitter- han protagonitzat un peculiar intercanvi de tuits, amb les friccions entre JxCat i ERC com a rerefons.

Cardús, un fill del qual és assessor del president Quim Torra, ha rebut la rèplica del diputat d'ERC quan ha comentat: "La confiança ha de precedir la unitat". Ho havia escrit en referència a unes declaracions amb què la dirigent d'ERC Marta Rovira ha manifestat que els cal recuperar "la direcció unitària si volem guanyar".

José Rodríguez li ha donat la raó, però sense estar-se de recordar la mena de retrets que dediquen partidaris de JxCat: "Cert, i aquesta es trenca cada cop que algun d'un sector li diu «botifler» a un altre de l'altre sector indepe". Cardús ha respost en la mateixa línia: "Cert: o hiperventilat, o turbopatriota, o convergent del 3% pels segles dels segles".

D'altra banda, el sociòleg nacionalista s'ha sumat, mitjançant un retuit, a la indignació contra una cambrera que va aparèixer als informatius de TV3 parlant en castellà després, segons ella deia, de sumar onze anys treballant a la cafeteria del Parlament. Aquest missatge, com altres difosos per les xarxes contra la treballadora, deia que "no es digna ni a dir ni un mot en català".

De la mateixa manera, Cardús s'ha fet ressò d'un altre missatge que considerava l'exdiputat de Catalunya Sí Que Es Pot Joan Coscubiela "un dels grans defensors del règim franquista".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides