El president català apunta amb desobeir al Suprem si l’inhabiliten

Quim Torra demana que la baralla entre el PDECat i JxCat no sigui "cap distracció"
Quim Torra

Quim Torra ha apuntat amb la possibilitat de desobeir el Tribunal Suprem si aquest acaba decretant la seva inhabilitació arran del cas de les pancartes en edificis públics a favor dels presos independentistes. Torra ha afirmat que "he desobeït dues vegades", afegint que "no crec que sigui l'última que ho faci".

Torra ha fet aquestes declaracions a TV3, on també ha afirmat que "en qualsevol cas, el que li puc dir és que no em marca el calendari les decisions d'un tribunal espanyol", reblant que "de cap manera".

El cap de l'executiu català assumeix que l'alt tribunal l'acabarà inhabilitant a l'afirmar que "no espero cap decisió que no sigui la inhabilitació". Torra ha assegurat que "de la justícia espanyola no espero res".

Per altra banda, Quim Torra s'ha mostrat en desacord en la denúncia que ha fet el PDECat contra Junts per Catalunya, sota el comandament de Carles Puigdemont, per la titularitat de les sigles del partit. Torra ha declarat "lamentar que s'hagi judicialitzat una qüestió com aquesta, sempre és bo no portar les coses a aquest extrem".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides