Torra no descarta demanar ajuda a l’Exèrcit pels rebrots de la covid-19

El cap de l'executiu català anuncia que participarà en la pròxima conferència de presidents autonòmics
Torra a TV3
Torra a TV3

El president català, Quim Torra, ha afirmat que "no descarto demanar personal de l'Exèrcit si ens cal, és que no descarto res", afegint que "per mi la prioritat és la salut i la vida de les persones" davant dels rebrots de la covid-19 que s'estan produint a Catalunya.

Quim Torra, en declaracions a TV3, també ha anunciat que participarà en la pròxima conferència de presidents autonòmics convocada pel president del govern central, Pedro Sánchez. Torra ha afirmat que "he parlat amb Sánchez per saber el detall de l'oferta de la declaració de l'estat d'alarma i del subsidi de conciliació familiar", anunciant que "hi tornaré a parlar aquesta setmana".

Davant la possibilitat que Torra convoqui eleccions al Parlament de Catalunya, el president català no ha volgut donar cap data concreta, afirmant a la pregunta que li ha fet la presentadora de la televisió sobre aquest extrem que "quan acabi aquesta entrevista no la sabrà la data de les eleccions".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides