Qui ha reaccionat ràpid i satisfet davant el cessament de Sergi Sol com assessor de Pere Aragonès?

Anunci al DOG del cessament de Sergi Sol com assessor de Pere Aragonè
Anunci al DOG del cessament de Sergi Sol com assessor de Pere Aragonès

Ramon Cotarelo. El catedràtic de Ciència Política madrileny ha estat dels primers en reaccionar després que el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC)hagi publicat aquest dissabte 15 d’agost que Sergi Sol ha estat cessat com a assessor especial en polítiques estratègiques del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. El cessament es va produir el 3 d'agost. Cotarelo ha pujat dos comentaris a twitter, tots dos molt agressius.

“La secta fa fora al sinistre comissari Sergi Sol el feixista que censura i fa llistes negres a @tv3cat d’amagatotis i endolla tota mena d’idiotes erkis a @totesmoutv3 i @elnacionalcat. Les enquestes de veritat, no les del CEO, avisen de la catàstrofe electoral que ve”, escriu en un. “Posar els mitjans públics de comunicació al servei d’un partit polític, com ha fet aquest paio amb la complicitat de Sanchis i altres caps de @tv3cat és propi de totalitaris feixistes o comunistes. Amb quin dret ho fan?”, diu en l’altre.

Les crítiques de Ramon Cotarelo a Sergi Sol venen de lluny. El responsabilitza de vetar-lo com a tertulià a TV3 i de tenir bona part de responsabilitat en el gir d’ERC cap a la moderació i el distanciament envers els independentistes partidaris de la via unilateral. L’agressivitat va pujar de to quan Sol va escriure, el 6 de gener de 2019, un article a El Nacional on qualificava de càncer els independentistes unilateralistes i hiperventilats. Cotarelo va arribar a Catalunya de la mà d’ERC però s’ha acabat convertint en un fidel partidari de Carles Puigdemont. Viu en un apartament a Sant Julià de Ramis, a tocar del que té l’ex-president de la Generalitat en aquesta població, va anar a la llista gironina de JxCat a les eleccions generals espanyols de la primavera de l’any passat i aposta per un enfrontament obert amb el govern i l’estat espanyols.

No han transcendit de moment les raons del cessament de Sol i si té ja algun nou destí polític. Va ser cap de Comunicació d’ERC i ha escrit el llibre “Fins que siguem lliures”, on repassa la gestió d’Oriol Junqueras, de qui molts el consideren una de les persones de la seva màxima confiança.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides