Una forta explosió a Beirut destrossa la redacció de TV3 i Catalunya Ràdio

La corresponsal de la televisió i la ràdio pública catalana, Txell Feixa, tranquil·litza: "Estem bé"
Destrosses a la redacció de TV3 i Catalunya Ràdio per l'explosió a Beirut

Una brutal explosió en un magatzem de la zona portuària de Beirut ha sacsejat aquest dimarts la capital del Líban. La deflagració ha deixat centenars de ferits i almenys una desena de morts confirmats, però és probable que la xifra augmenti en les pròximes hores.

La redacció de TV3 i de Catalunya Ràdio a Beirut ha quedat molt danyada per l'explosió. La seva corresponsal Txell Feixes ha penjat imatges de l'edifici i de l'interior de la delegació de la televisió i ràdio pública catalana amb totes les finestres trencades, vidres per tot arreu i els mobles malmesos. La periodista ha escrit a Twitter: "Estem bé, gràcies".

Feixas també assegura que el nombre de morts en aquesta espectacular explosió podria ser molt més elevat de la xifra que s'ha fet oficial fins ara. "La causa de la deflagració es desconeix encara", assegura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides