Espanya supera els 300.000 casos de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia

El ministeri de Sanitat registra 1.178 nous casos de coronavirus, més de la meitat a Aragó i Madrid
Personal sanitari atenent un pacient de Covid 19

El Ministeri de Sanitat ha registrat 5.760 nous positius per covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats aquest dilluns. Segons l'últim informe, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 302.814 casos confirmats per proves diagnòstiques davant dels 297.054 d'ahir. D'aquests, 1.178 s'han diagnosticat el dia anterior.

De nou, la comunitat que més casos acumula el dia previ és l'Aragó amb 365. Juntament amb Madrid, que en va registrar 292, sumen més de la meitat dels diagnosticats el dia previ. A Catalunya i a Andalusia van ser-ne 109, respectivament.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.498 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, 26 més que aquest dilluns. Segons l'últim informe, hi ha hagut 34 defuncions en els últims set dies, cinc a Catalunya. Segons aquestes dades la comunitat autònoma amb més defuncions recents és l'Aragó amb 15.

En l'última setmana hi ha hagut 594 hospitalitzacions i 41 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides