Alarmant augment de les defuncions de Covid-19 a Catalunya en 24 hores

Salut confirma 30 morts, alhora que registra una reducció a la meitat de nous casos en el mateix període
Prova de coronavirus

Alarmant augment del nombre de víctimes mortals per coronavirus en les últimes hores a Catalunya. En el darrer balanç, el Departament de Salut ha notificat 30 morts més a causa de la pandèmia. Una xifra molt més elevada que en el recull d'ahir, que se'n van afegir sis al còmput global, que se situa en 12.781 persones mortes per la Covid-19.

Una notícia que contrasta amb la caiguda en picat dels contagis. En les últimes 24 hores, la conselleria ha detectat 622 casos de coronavirus, la meitat que el dilluns (1.243). Des de l'inici de la pandèmia, a Catalunya s'han contagiat per la Covid-19 un total de 101.290 persones.

Això no obstant, els pacients ingressats a l'UCI continuen a l'alça, ja en són 108, tres més que en el dia anterior. El risc de rebrot generalitzat continua baixant (155,87). Es manté alt, però cau regularment dia rere dia.

Proves massives al Vallès Occidental

D'altra banda, el Govern ha anunciat avui que farà cribratges massius a l'àrea metropolitana nord davant l'augment dels casos de Covid-19 de les últimes setmanes. El Departament de Salut i els ajuntaments de Sabadell, Terrassa i Ripollet instal·laran carpes del SEM on es faran proves PCR massives per frenar les cadenes de transmissió i evitar haver de prendre mesures més dràstiques. En concret, és previst fer unes 9.000 proves PCR per detectar persones positives en aquests municipis del Vallès Occidental.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides