La Fiscalia recorre el tercer grau de sis dirigents del procés

Demana al Jutjat de Vigilància Penitenciària les primeres suspensions de la semillibertat mentre estudia els casos de Rull, Turull i Bassa
El judici de l'1-O
El judici de l'1-O

La Fiscalia de Barcelona ha recorregut aquest dimarts, com havia anunciat, la concessió del tercer grau penitenciari als dirigents del procés empresonats, que van ser condemnats per sedició -i en alguns casos malversació- pel Tribunal Suprem l'any passat.

D'entrada, ha recorregut al Jutjat de Vigilància Penitenciaria el tercer grau de sis dels presos independentistes i ha demanat que se suspengui el seu règim de semillibertat, concedit per la Generalitat aquest 14 de juliol. Els casos dels tres restants, els exconsellers Josep Rull, Jordi Turull i Dolors Bassa, encara els està estudiant.

Si el Jutjat de Vigilància Penitenciaria desestima aquest recurs, la Fiscalia pot plantejar-ne un altre al Tribunal Suprem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides