El sector de l’oci nocturn denunciarà l’ordre de tancament de la Generalitat

La patronal al·lega que la decisió del Govern "és il·legal"
Discoteca

La patronal de l'oci nocturn Fecasarm assegura que denunciarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la resolució del Govern que obliga a tancar les discoteques, sales de festes i de ball a tot el país. L'entitat al·lega que la decisió de l'executiu català "és il·legal" perquè, malgrat que la llei de Salut Pública de Catalunya ho requereix, la resolució no compleix amb drets recollits per la Constitució com el de la llibertat d'empresa.

La patronal tampoc creu que es compleixi el "principi de proporcionalitat" que preveu la llei, que demana establir mesures sempre amb la "menor afectació als drets" de les persones i ajustades territorialment al mínim àmbit necessari.

"Demanarem a la Sala del Tribunal Superior de Justícia que examini l'adequació de la limitació del dret d'empresa al bé que mitjançant ella es vol protegir, el de la salut de les persones", ha assegurat el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas.

A més, la patronal també està estudiant reclamar responsabilitat patrimonial a les administracions "pel temps que les activitats hagin estat tancades o amb l'activitat limitada".

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari