El Govern revisarà les restriccions per a gimnasos, cinemes i teatres

La Generalitat ha parlat del tema en la reunió que ha celebrat amb alcaldes de l'àrea metropolitana
La Generalitat revisarà les restriccions a gimnasos, cinemes i teatres

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que la Generalitat ha anunciat aquest dissabte als alcaldes metropolitans que està disposada a reorientar les mesures sanitàries pel coronavirus: "Valorem positivament que s'orientin les mesures cap als sectors i els àmbits en què es produeixen els rebrots", ha dit Colau.

En roda de premsa després d'una reunió entre alcaldes de l'àrea metropolitana de Barcelona amb la Generalitat, Colau ha explicat que el Govern reconeix que la seva primera resolució -publicada fa una setmana i que afectava el sector cultural i esportiu- "generava confusió".

Així, el Govern obre la porta a revisar de manera immediata les restriccions a gimnasos, cinemes i teatres a Barcelona, primera corona metropolitana i altres municipis afectats pels rebrots de coronavirus, segons ha anunciat també el delegat de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez.

"El Procicat aquesta propera setmana revisarà la resolució aprovada el 13 de juliol, on hi ha aquestes activitats. Després de vuit dies es podrà adaptar a l'evolució de la pandèmia i també a les necessitats en àmbits com la cultura i l'esport", ha assegurat Fernàndez.

D'altra banda, la reunió de la Generalitat amb els alcaldes metropolitans ha servit per avalar el tancament total de l'oci nocturn i dels bars i restaurants a mitjanit: "Hi ha hagut consens total. Era una mesura necessària", ha comentat Fernàndez.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides