Un 73% dels nous positius es detecten a Barcelona i a l’àrea metropolitana

Salut suma 1493 casos de coronavirus en 24 hores
El Procicat flexibilitza algunes mesures

El coronavirus segueix creixent a Catalunya. Segons el comunicat de Salut, aquest dissabte s'han notificat 1.493 casos nous, un 73% dels quals s'han registrat a les regions sanitàries de Barcelona ciutat i les àrees metropolitana nord i sud. Concretament, 341 a Barcelona, 297 a la nord i 446 a la sud. Amb els nous casos, el còmput global de persones que han agafat la malaltia s'enfila als 86.891.

A més, tres persones més han mort amb Covid-19 i les defuncions totals a Catalunya s'eleven fins als 12.677 des de l'inici de l'epidèmia.

Des que el coronavirus va arribar a Catalunya un total de 4.244 persones han estat ingressades de gravetat i actualment són 71 les que es troben en algun hospital català després d'haver donat positiu en els tests.

A les residències hi ha un total de 15.584 confirmades com a positives. Són 32 més que els informats el dia anterior. Pel que fa a les altes hospitalàries des de l'inici de la crisi, n'hi ha hagut 40.734 i són 101 més respecte a l'últim balanç.

D'altra banda, si ahir el nombre de nous casos a la regió sanitària de Lleida era de 302, aquest dissabte hi ha hagut un descens fins als 178. Això no vol dir, però, que les cadenes de transmissió estiguin totalment controlades.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides