La Covid-19, disparada a Catalunya

Segons Salut, el virus suma 1.226 positius en 24 hores i sis persones més han ingressat de gravetat
Personal sanitari atenent un pacient de Covid 19

La xifra de contagis diaris continua disparada a Catalunya. El Departament de Salut ha registrat 1.226 casos més aquest dissabte. La dada global des de l'inici de la pandèmia a Catalunya és ja de 81.932 contagis confirmats, tant amb PCR com amb proves serològiques. De tots els casos nous amb prova confirmada, 198 corresponen a la regió sanitària de Barcelona ciutat, 329 més a la regió metropolitana sud (175 a l'Hospitalet) i 175 a la de Lleida (133 al Segrià).

Pel que fa a les víctimes mortals, el balanç oficial d'avui n'afegeix tres al còmput global, que és de 12.636 persones.

En els últims dies també s'ha detectat un augment dels pacients ingressats a l'UCI, així com també d'aquells que reben l'alta hospitalària. Pel que fa als pacients de gravetat, actualment n'hi ha 57, força més que fa una setmana. La xifra d'altes també ha anat a l'alça: 44 més sumades aquest dissabte al recompte, que se situa en 40.405.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides