Quina subvenció rep ara del govern espanyol l’Institut d’Estudis Catalans?

Inauguració del curs acadèmic 2019-2020 de l’IEC
Inauguració del curs acadèmic 2019-2020 de l’IEC

El Consell de Ministres acaba d'aprovar una subvenció de 283.070 euros per a l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). El passat 14 de juliol, l'executiu encapçalat per Pedro Sánchez va decidir destinar 5,1 milions d'euros a subvencionar diversos organismes acadèmics espanyols.

Així, segons la referència del Consell de Ministres, l'IEC rep, com la resta, els diners per "mantenir l'adequat funcionament". Aquests diners han de ser destinats al "desenvolupament de la cultura, l'educació, el coneixement i la investigació".

Entre els afortunats hi ha totes les reials acadèmies (excepte la de la llengua), com la d'història, la de ciències morals i polítiques i la de medicina. L'IEC rebrà la mateixa quantitat que la Real Academia Galega. La subvenció més gran se l'emporta la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, amb 710.000 euros, mentre que la subvenció més petita, 10.000 euros, és per a l'Academia Joven de España.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.