Interior es persona contra dos joves per les protestes contra la sentència

Se'ls acusa de llançar pedres contra la furgoneta dels Mossos durant els incidents a Gràcia el 18-O
Protestes a Barcelona per la sentència del procés

La Generalitat s'ha presentat com a acusació particular contra els joves de Parets del Vallès David i Àlvaro, encausats per les protestes de la sentència de l'1-O i que van passar 17 dies en presó preventiva.

La fiscalia els acusa d'haver llançat pedres contra una furgoneta dels Mossos d'Esquadra durant els incidents del 18 d'octubre a Gràcia. No ha estat fins ara que el departament d'Interior s'ha personat en la causa com a acusació, demanant que paguin els 300 euros de la reparació d'un retrovisor d'una furgoneta de la Brimo. La Generalitat ja es va personar contra Ibrahim i Charaf, implicats en els mateixos fets.

Com que la causa encara és en fase d'instrucció, no serà fins que comenci la fase de judici que les diferents parts personades podran formular els seus escrits amb les possibles acusacions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides