Torra emprenya Pimec i Foment prometent 2,5 milions al Consell de Cambres

Les patronals sostenen que la nova regulació incorre en presumptes il·legalitats
Quim Torra i Joan Canadell
Quim Torra i Joan Canadell

La promesa del president de la Generalitat, Quim Torra, al seu homòleg del Consell de Cambres, Joan Canadell, atorgar a aquesta entitat 2,5 milions d’euros de finançament públic, ha indignat Foment del Treball i Pimec.

Aquestes dues patronals van adreçar un informe jurídic a la consellera d’Empresa, Àngels Chacón, en el qual assenyalaven que la nova regulació via decret llei de la participació institucional i el finançament de les cambres incorre en presumptes irregularitats.

Representants de les patronals catalanes consideren que aquesta regulació és “una barbaritat”, recull El Periódico, que també publica que consideren que la norma promoguda per Torra constitueix un intent d’atorgar a les cambres, encapçalades per l’independentista de la línia dura com el dirigent de l’ANC Joan Canadell, una representativitat que no els correspon.

L’esborrany del decret llei addueix que és urgent la nova regulació per les circumstàncies econòmiques generades per la crisi de la Covid-19, i argumenta que és particularment necessari comptar com a col·laboradores governamentals amb les cambres “per acostar a empreses i autònoms” les iniciatives econòmiques de la Generalitat en aquest context.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides