L’Aragó manté comarques veïnes de Catalunya a la fase 2

Durant la setmana es reevaluara la situacií a la Llitera, el Cinca Mitjà, el Baix Cinca i Baix Aragó-Casp, que sumen 320 positius confirmats
Javier Lambán, president de l'Aragó
Javier Lambán, president de l'Aragó

El Departament de Sanitat del govern de l'Aragó manté a la fase 2 de la desescalada quatre comarques afectades per nous brots de Covid-19, tres de les quals són frontereres amb Catalunya. Es tracta de La Llitera, el Cinca Mitjà, el Baix Cinca (Osca) i el Baix Aragó-Casp (Saragossa).

Fonts del govern aragonès citades per Europa Press han explicat que l'executiu que presideix Javier Lambán va acordar amb el govern espanyol mantenir les mesures aplicades fins ara per contenir els brots i fer un balanç de la situació a mitjans d'aquesta setmana.

Els 320 contagis confirmats en les quatre comarques que romanen en la fase 2 han afectat treballadors temporers del sector fructícola, de gran importància econòmica en aquesta zona.

Tot i que no s'ha restringit la mobilitat, una mesura que només pot adoptar el governo espanyol, l'executiu aragonès ha recomanat a la població que limiti els moviments cap a aquestes comarques i entre elles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides