Registren 28.341 morts per Covid-19 a Espanya, tres més que el divendres

Sanitat confirma fins a 191 els diagnosticats el dia previ
Coronavirus

Sanitat xifra en 28.341 el total de morts per coronavirus a Espanya, tres més que la suma total d'aquest divendres. Segons l'últim informe del ministeri, hi ha hagut 13 defuncions en els últims set dies, cinc de les quals a Castella i Lleó i cap a Catalunya.

Des que va començar la pandèmia hi ha hagut 248.469 casos confirmats per proves diagnòstiques, 564 més que el total de divendres, i 191 diagnosticats el dia previ, els mateixos que ahir. D'aquests, 72 s'han registrat a Catalunya, 36 a Madrid i 28 a l'Aragó.

D'altra banda, en l'última setmana hi ha hagut 150 hospitalitzacions i 17 ingressos en UCI a tot l'estat espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides