NothingAD nega que rebi un tracte de favor per part de la Generalitat

EL TRIANGLE va informar que Salut li ha encarregat la inserció de publicitat institucional als mitjans digitals per un valor de 553.719 euros
Logotip de l'agència de comunicació NothingAD
Logotip de l'agència de comunicació NothingAD

El director de l’agència de comunicació NothingAD, Ferran Burriel, nega que la seva empresa rebi un tracte de favor pel fet que el departament de Salut li hagi pagat 553.719 euros perquè distribueixi la seva publicitat institucional als mitjans digitals gràcies a un contracte d’urgència arran de la pandèmia de la Covid-19. EL TRIANGLE va publicar aquesta informació el passat dia 22 i va recordar que Burriel va renunciar a cobrar 80.440 euros per la inserció de publicitat institucional del referèndum de l’1 d’octubre encarregada per Presidència de la Generalitat.

Burriel, en una carta enviada a El TRIANGLE, explica que NothingAD és una de les quatre agències homologades per la Generalitat per distribuir publicitat institucional als mitjans digitals. Les altres tres són Proximia Havas, Netthink Iberia-CARAT i Digital Group. El 2020, segons les dades aportades per Burriel, NothingAD ha obtingut la concessió de dues campanyes de la Generalitat per valor de 40.000 euros, a part dels 553.719 de la campanya de la Covid-19, mentre que Netthink Iberia n’ha obtingut per valor de 4,5 milions d’euros.

A més, assenyala que en la campanya d’urgència de la Covid-19, el govern de la Generalitat ha pagat uns 330.000 euros a Proximia Havas per la compra d’espais publicitaris a les televisions i exteriors, uns 400.000 euros a WaveMaker per la compra d’espais a les ràdios i uns 800.000 euros a Netthink Iberia per fer-ho a mitjans impresos. Destaca que NothingAD està homologada i ofereix serveis a altres institucions com els ajuntaments de Barcelona i Tarragona, la Diputació de Barcelona o l’Àrea Metropolitana de Barcelona i afegeix, finalment, que d’altres empreses del sector, com WaveMaker, que aleshores es deia Focus Media, també van renunciar a cobrar per feines que van fer per promocionar el referèndum de l’1 d’octubre per encàrrec de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides