Sanitat aprova l’avançament a la fase 3 de Barcelona i Lleida aquest dijous

El ministre Salvador Illa ha respost positivament a la petició que va fer la Generalitat aquest dilluns
Les platges de Barcelona

El Ministeri de Sanitat ha escoltat les peticions que la Generalitat ha fet sobre l'anticipació de la desescalada a Catalunya. El ministeri de Salvador Illa ha confirmat oficialment que les regions sanitàries de Barcelona i Lleida passen a la fase 3 a partir de les 00:00 hores d'aquest mateix dijous 18 de juny.

El vistiplau del canvi de fase s'ha decidit en una reunió entre el ministeri i Salut aquest migdia, davant la voluntat d'esponjar la mobilitat de cara a la celebració de la revetlla la setmana que ve.

El pas a fase 3 de Barcelona i Lleida implica que ja no hi ha cap restricció de moviments entre cap territori del país. Per a la mobilitat entre comunitats caldrà a la fi de l'estat d'alarma, aquest diumenge.

La Generalitat decidirà immediatament com serà el pas a la nova normalitat de tot Catalunya. El Govern recupera les competències arreu del territori i, aquest mateix dijous al matí, hi ha previstes diferents reunions per decidir com es farà l'última part de la desescalada amb una regulació pròpia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides