Sant Jordi, amb cita prèvia per obtenir la signatura dels escriptors

Els professionals del sector del llibre i la flor treballen en una diada, el 23 de juliol, adaptada al coronavirus
Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi el pròxim 23 de juliol no serà l'habitual. Segons ha pogut saber l'ACN, el sector editorial, llibreter i de la flor treballa perquè a Barcelona s'instal·lin al carrer entre 200 i 300 parades, lluny del miler habitual, i que estiguin obertes fins a les dotze de la nit. Per mantenir l'esperit de la festa, els organitzadors proposen que les signatures dels autors es realitzin a través de cites prèvies per evitar les aglomeracions.

S'està treballant també perquè les parades que hi hagi al carrer el 23 de juliol s'atorguin només a editorials, llibreries i floristeries. El sector ultima aquests dies les negociacions amb les administracions perquè, posteriorment, el Procicat les pugui validar.

Fonts del món del món editorial i de la flor han explicat que la idea és que el model que s'acabi aprovant a Barcelona serveixi de base per les altres capitals catalanes i que sigui cada municipi qui prengui les mesures sanitàries i de seguretat oportunes per evitar les aglomeracions, també amb controls d'aforament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides