Protesta massiva de treballadors de Nissan tallant l’accés a Barcelona

Centenars de persones s'han concentrat davant d'un concessionari de Renault per protestar contra el tancament
Protestes de treballadors de Nissan

Els treballadors de la Nissan han protestat a la B-23 i a Esplugues de Llobregat contra el tancament de les plantes a Catalunya. Centenars de persones han tallat aquest dimarts a la tarda, durant uns minuts, la carretera de l'altura de Sant Joan Despí, en direcció a Barcelona. Protesten pel tancament de les fàbriques catalanes que la multinacional va anunciar oficialment el 28 de maig.

Sota el lema "Nissan, prou mentides. Exigim un futur real" i entonant el crit 'Guerra, guerra, guerra' la plantilla s'havia mobilitzat prèviament davant d'un concessionari de Renault, soci de la multinacional i a qui els sindicats "culpen" del tancament dels centres productius a Barcelona. Prop d'un miler de persones s'han concentrat davant del punt de venda de la multinacional francesa, a qui la plantilla demana implicació.

Els treballadors han tirat ous i han encartellat l'aparador del concessionari amb pals d'escombra i galledes amb aigua i cola en una concentració que ha volgut remarcar la incertesa que viuen les famílies del personal afectat pel tancament. Els centres productius de Nissan tenen 3.000 treballadors directes però els sindicats asseguren que de les fàbriques de l'automobilística en depenen més de 25.000 famílies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides