Segon dia seguit sense morts per Covid-19 a l’informe de Sanitat

Espanya frega oficialment els 240.000 casos confirmats
Gràfiques de Sanitat sobre els casos diaris de Covid-19 notificats
Gràfiques de Sanitat sobre els casos diaris de Covid-19 notificats

L'informe del Ministeri de Sanitat sobre l'impacte del coronavirus a Espanya reflecteix la mateixa xifra total de defuncions associades a la Covid-19 per tercer dia consecutiu, 27.127, la qual cosa indica que, segons les xifres oficials, no s'ha produït cap defunció en un dia per segon cop des del mes de març.

Els casos de Covid-19 confirmats són 239.932, 137 més que en les darreres 24 hores. Les hospitalitzacions, 123.974 en total des de l'inici de la pandèmia, s'han incrementat en 243 la darrera setmana, i els ingressos en unitats de cures intensives (UCI) són 11.413 fins ara, 11 dels quals s'han produït els darrers set dies. 34 persones afectades per la Covid-19 han mort la darrera setmana.

Catalunya suma 59.035 casos, 17 dels quals diagnosticats des d'aquest dilluns, i 5.587 defuncions, de les quals 9 s'han registrat la darrera setmana, més que cap altre territori. La xifra és gairebé un terç de les 34 que sumen en el mateix període totes les Comunitats Autònomes.

29.142 persones afectades per la Covid-19 han estat hospitalitzades a Catalunya, 38 d'aquestes la darrera setmana, i 2.976 han ingressat en UCI, cap de les quals els darrers set dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides