Sanitat no confirma cap defunció per coronavirus en les últimes 24 hores

Els contagis continuen baixant, amb 71 nous positius
Personal mèdic aplaudint una pacient que ha sortit de l'UCI

El Ministeri de Sanitat no ha registrat cap mort en l'informe diari d'evolució del coronavirus, per primera vegada des del mes de març, de manera que la xifra total de morts per la Covid-19 es manté a 27.127 persones, de les quals 35 han perdut la vida en els darrers 7 dies.

D'altra banda, els diagnosticats s'han reduït a 71 en les darreres 24 hores, cosa que situa la xifra total de persones infectades i confirmades per prova PCR en 239.638 casos. A més, 11.399 persones han ingressat en una Unitat de Cures Intensives (UCI), 9 en els darrers 7 dies, i 123.879 han necessitat hospitalització.

El director del centre de coordinació d'alertes i emergències sanitàries, Fernando Simón, confessa però, que encara podria arribar alguna notificació que canviés aquesta xifra malgrat que ho considera "poc probable". Simón destaca que es tracta d'una evolució similar en els últims dies; una tendència que ha qualificat d'esperançadora. També ha explicat que 15 comunitats autònomes només han registrat entre zero i dos morts per coronavirus en els últims set dies.

Pel que fa a les 35 defuncions notificades que s'han produït en l'última setmana, 11 d'elles han estat a Catalunya. Pel que fa als contagis, que continuen la tendència a la baixa, a Catalunya se n'han diagnosticat 16, mentre que a la Comunitat de Madrid hi ha hagut 18 persones que han donat positiu i 11 a Castella i Lleó.

Per altra banda, dels nous ingressos a l'UCI, només s'han produït 9 en la darrera setmana a tot l'Estat i, en el cas de Catalunya, només un. Les hospitalitzacions en aquest període de temps han estat 245, de les quals 69 s'han produït a Madrid i 47 a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides