Quina ha estat una de les primeres decisions del nou director d’El Periódico, Albert Sáez?

El nou director d'El Periódico, a la biblioteca de la Universitat Ram
El nou director d'El Periódico, a la biblioteca de la Universitat Ramon Llull

Unificar la secció d’esports d’El Periódico i la del diari Sport. En la línia d’estalviar diners que acara el grup Premsa Ibèrica, amb El Periódico immers en un ERTO rebutjat pel comitè d’empresa, el nou director del mitjà, Albert Sáez, ha anunciat la decisió que els seus redactors d’esports i els del Sport compartiran treball i informacions. La idea d’unificar seccions no només afectarà l’àrea esportiva sinó que es pot aplicar a d’altres departaments del diari i altres mitjans del grup editorial de Premsa Ibèrica.

L’expedient de regulació temporal d’ocupació imposat per l’empresa substitueix el que ja estava vigent des de fa un any. Afecta el 40% de la plantilla des del 14 d’abril fins el 31 de juliol i suposa una reducció del sou del 50%. Entre el juliol i el desembre, aquesta reducció serà del 13%.

El director del Sport, Ernest Folch, va sonar com a possible substitut d’Anna Cristeto al front d’El Periódico. També es va parlar de Lluís Mauri, director adjunt del diari, però finalment l’encàrrec ha recaigut en Albert Sáez. Prensa Ibérica li ha demanat que aprofundeixi en la integració de les redaccions i la d’Esports ha estat la primera a complir amb aquest requeriment. Sáez va ser nomenat director adjunt d’El Periódico el març de 2010, després de ser durant dos anys president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i durant vuit anys director adjunt del diari Avui.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides