35 morts més per Covid-19 durant la darrera setmana

Espanya registra la segona dada de nous casos més baixa des del 6 de març: 194
Gràfica de Sanitat que mostra l'increment afeblit dels casos de Covid
Gràfica de Sanitat que mostra l'increment afeblit dels casos de Covid-19

L'actualització de l'informe sobre l'impacte del coronavirus a Espanya d'aquest dimarts reflecteix l'increment de la xifra de morts més baix des del 16 de març, 35 defuncions durant els darrers set dies, així com la segona millor dada de nous casos notificats des del 6 de març: 194.

Aquest darrer increment, registrat l'endemà que es notifiqués un de 132, situa la xifra de positius confirmats per proves PCR en 236.259. Les defuncions a Espanya oficialment associades a la Covid-19 són 27.117.

123.182 persones afectades pel coronavirus han estat hospitalitzades, 256 de les quals els darrers set dies, i 11.364 han ingressat en unitats de cures intensives (UCI), 12 més durant la darrera setmana, segons les dades oficials.

L'informe d'aquest dimarts mostra totes les dades catalanes, després dels problemes de validació assenyalats pel Ministeri de Sanitat els darrers dies, però aclareix que s'està efectuant una "validació individualitzada" dels casos que pot donar lloc a discrepàncies amb relació a la notificació agregada de dies anteriors.

Catalunya acumula 57.569 casos confirmats per PCR, 115 més que fa 24 hores, de manera que concentra la major part del darrer increment espanyol de 194. Les defuncions, 5.583 en total, s'han incrementat en 9 els darrers set dies. Les hospitalitzacions, comptant el darrer increment de 37, han estat 29.090, i els ingressos en UCI es mantenen en 2.976, ja que no s'ha notificat cap des de l'anterior informe.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.