Tardà renega del “torrisme”, i el president Torra li respon: “Jo vull la independència, i tu?”

L'exportaveu republicà i el president de la Generalitat protagonitzen l'enèsima picabaralla entre ERC i JxCat
Quim Torra, saludant Joan Tardà

Com gat i gos, JxCat i ERC han protagonitzat una nova picabaralla, i en va unes quantes. L'últim episodi en l'escalada d'enfrontaments s'ha produït avui. El president de la Generalitat, Quim Torra (JxCat), ha retret a Joan Tardà, excap de files d'ERC a Madrid, un article al diari El Periódico en el qual defensa "més junquerisme i menys torrisme". A través d'un tuit, Torra ha llançat una pregunta a Tardà: "Fàcil, jo vull la independència. I tu?".

El president de la Generalitat escriu que està acostumat "a gairebé totes les teves pirotècnies verbals", però confessa que ha quedat "bocabadat" pel terme 'torrisme', i s'ha mostrat molest per ser equiparat amb el sanchisme que defineix Pedro Sánchez. "No acostumo a veure la vida en clau espanyola", ha destacat Torra. I finalment li llença la irònica pregunta: "Jo vull la independència, i tu?".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides