Espanya, sense dades catalanes, suma la xifra diària de morts més baixa des del 16 de mar

Les dades sobre la Covid-19 no inclouen l'actualització de Catalunya per un problema amb la validació, indica Sanitat
Gràfica de Sanitat sobre l'evolució dels casos de Covid-19 a Espanya
Gràfica de Sanitat sobre l'evolució dels casos de Covid-19 a Espanya

L'informe diari del govern espanyol sobre l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 reflecteix aquest dijous descensos amb relació al d'aquest dijous en les xifres de casos confirmats i de defuncions, però aquestes dades no han sumat els números de Catalunya, ja que no s'han "actualitzat per problemes en la validació", segons aclareix el Ministeri de Sanitat.

Sense comptar els increments catalans de les darreres 24 hores, així doncs, Espanya acumula 233.037 positius des de l'inici de la pandèmia, 344 dels quals des de l'anterior informe. Les defuncions, 27.940 en total, són 48 més que aquest dimecres, la xifra més baixa des del 16 de març.

140 noves hospitalitzacions eleven el total a 124.521, mentre que els ingressos en unitats de cures intensives (UCI), 11.454 des de l'inici de la pandèmia, s'han incrementat en 20 des de l'anterior actualització.

En una nota inclosa en la part inferior de l'informe d'aquest dijous, el Ministeri de Sanitat afirma que "Catalunya no ha pogut actualitzar les dades" per "problemes en la validació dels mateixos".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides