Espanya: Les morts per coronavirus baixen a 179 i hi ha 604 nous positius

Després de Madrid, Catalunya registra la segona dada més negativa, amb 36 morts, segons Sanitat
Coronavirus

Espanya registra un descens de les defuncions en les darreres 24 hores. Segons el Ministeri de Sanitat, 179 persones han mort per coronavirus en l'últim dia, una cinquantena menys que la xifra que es va fer pública aquest divendres. El balanç global de decessos és de 26.478.

Les dades també apunten que han disminuït els nous contagis detectats per PCR. Han estat 604 en el darrer dia, quasi mig miler menys que el dia anterior. En total han estat diagnosticades 223.578 persones arreu de l'estat.

Si es desglossa per territoris les noves morts registrades, 46 s'han produït a la Comunitat de Madrid, 36 a Catalunya i 25 a Castella-LaManxa. Són les tres comunitats que han patit un major nombre de defuncions en les darreres hores arreu de l'Estat. De fet, són tres territoris que seguiran majoritàriament en fase 0 a partir del dilluns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides