Repunten les morts per Covid-19 a Catalunya: 174 en les últimes hores

També han augmentat els casos positius: 394 nous
Personal sanitari ajustant se material de seguretat

Repunt de morts diàries per coronavirus a Catalunya després d'un cap de setmana amb tendència a la baixa. Segons les dades facilitades per Salut a altes hores de la nit, s'han comptabilitzat 174 persones mortes per la malaltia en les últimes vint-i-quatre hores. És la dada més alta des del passat 24 d'abril.

D'altra banda, els casos confirmats de Covid-19 augmenten a un total de 57.900, amb 394 confirmats aquest dilluns, més del doble que diumenge.

En total, des de l'arribada de la pandèmia s'han comptabilitzat 10.682 víctimes mortals per la Covid-19. La xifra més baixa en defuncions es va assolir dissabte, amb 51 morts, i ahir diumenge 56 més en vint-i-quatre hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides