El concert dels balcons, desafina

Txarango, Sopa de Cabra o els Catarres, entre d'altres, es retiren de la festa de Colau pel seu elevat cost
Txarango

Els artistes Txarango, Sopa de Cabra, Els Catarres, Clara Peya, Lildami, Suu i Stay Homas han decidit desvincular-se del macroconcert impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i organitzat per El Terrat en què s'havia anunciat la seva participació. El problema, segons apunten, és que no sabien que el consistori hi destinaria 200.000 euros.

Amb producció d'El Terrat, la iniciativa sorgeix "col·lectivament" i l'impulsa l'Ajuntament de Barcelona per oferir un "regal col·lectiu" a la resistència de la ciutadania durant la pandèmia i com a reconeixement al sector cultural, molt perjudicat per la crisi, indicava l'alcaldessa, Ada Colau. El concert durarà unes dues hores, amb actuacions enregistrades prèviament des dels terrats i acabarà a les vuit del vespre per "fondre's" amb l'aplaudiment ciutadà diari en reconeixement del personal sanitari.

La majoria de grups que han rebutjat participar-hi van explicar dissabte a la nit que el motiu de la renúncia era que no coneixien que el concert tingués aquest pressupost, que alguns qualifiquen de "desproporcionat" i que pensaven que es tractava d'una actuació altruista.

El Terrat i Mediapro assumeixen el cost

Finalment però, la nit de dissabte es va acordar corregir la pífia i que les productores El Terrat i Mediapro assumeixin el cost del projecte, sense que suposi cap despesa per a l'Ajuntament de Barcelona.

Els 22 artistes que encara participen en el concert són: Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García, Marina Rossell, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Amaya, Roba Estesa, Sidonie, El Niño de la Hipoteca, Dorian, Joan Dausà, Koers, i Coque Malla i Leiva, enregistrats des de terrats de Madrid.

"Barcelona, ens en sortirem", així es diu l'esdeveniment, recorrerà la ciutat de Barcelona, ja que s'aniran encadenant les actuacions prèviament enregistrades dels músics amb plans aeris gravats amb drons, que aniran connectant un terrat amb l'altre, segons ha detallat Andreu Buenafuente, que presentarà l'acte juntament amb Clara Segura.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.