Budó assegura que amb una Catalunya independent “no tindríem ni tants morts ni tants afectats”

La consellera portaveu afirma que s'haurien pres mesures 15 dies abans per fer front a la pandèmia de coronavirus
Budó a RNE

La consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó, ha afirmat que si Catalunya fos independent "probablement no tindríem ni tants morts ni tants afectats" per coronavirus com els que hi ha avui dia.

Meritxell Budó ha afirmat que si Catalunya hagués pogut decidir, sense estar a les ordres del govern central per fer front a la pandèmia de la Covid-19, s'haguessin pres mesures 15 dies abans i que les dades de contagis i morts "serien diferents".

Budó ha defensat els seus arguments dient que "tots els països que van prendre mesures en els primers moments són els que millors xifres tenen i s'ha defensat millor davant la pandèmia".

En aquest context, la consellera portaveu ha afirmat que "no podem garantir que els nens i les nenes puguin sortir al carrer el dilluns 27 d'abril" tal com s'ha apuntat des del govern central, afegint que "dependrà de les dades d'aquesta setmana".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides