El fitxatge d’Oriol Mitjà per part de Torra fa aflorar l’enfrontament entre JxCat i ERC

L'epidemiòleg ha de fer un pla de desconfinament que també elabora el departament de Salut
Mitjà acompanyat de la consellera Vergés

El president català Quim Torra ha decidit encarregar a l'epidemiòleg Oriol Mitjà un estudi per definir com s'hauria de portar a terme el desconfinament de la ciutadania de Catalunya un cop s'aixequi l'estat d'alarma decretat pel govern central davant la pandèmia del coronavirus.

Fonts consultades per Nació Digital apunten que el fitxatge de Mitjà "es tracta d'una aposta personal del president" Torra. Aquesta decisió podria entrar en col·lisió amb el fet que el departament de Salut, en mans d'ERC, ja havia encarregat per la seva banda un estudi a diferents experts perquè marquin quina hauria de ser l'estratègia de desconfinament.

JxCat i ERC han mantingut un enfrontament que es va incrementar després que Torra anunciés que convocaria eleccions al Parlament quan hi hagués un pressupost aprovat, i els dels socis de govern a Catalunya mantenen aquestes discrepàncies durant la crisi sanitària. De fet, darrerament Torra va posar en qüestió la gestió de les llars d'avis públiques que depenen del departament de Treball, Afers Socials i Famílies que dirigeix el conseller republicà Chakir el Homrani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides