Seat fabrica respiradors a la seva planta de Martorell

Reprodueix vídeo

La indústria espanyola s'està adaptant a les necessitats de la pandèmia mundial pel coronavirus. L'empresa automobilística Seat ha passat de fabricar cotxes per produir a marxes forçades respiradors sanitàries, eina indispensable per fer front als casos més greus de malalts per la Covid-19.

Uns 150 professionals de Seat han estat treballant en tretze models de respiradors, i la línia de producció del Seat León de la planta de Martorell ja fabrica el darrer model que té com a motor el que es fan servir per als eixugaparabrises dels cotxes.

Per a la fabricació d'aquests respiradors s'ha modificat la línia de muntatge del Seat León, i amb el sistema dels eixugaparabrises d'aquest model s'està produint aquest element fonamental de les UCI per donar resposta als malalts de coronavirus.

Cadascun d'aquests nous respiradors disposen de més de 80 components mecànics i electrònics , que un cop muntats passen un exhaustiu control de qualitat i esterilització que es fa amb llum ultraviolada. El respirador de la Seat està sent sotmès a un test de llarga durada dins del procés d'homologació.

La Seat no és l'única empresa automobilística que està adaptant la seva producció a l'actual situació d'estat d'alarma pel coronavirus. La també empresa automobilística Renault ha abocat els seus esforços de producció en la fabricació de protectors facials.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides