L’Espanyol, primer equip de primera divisió en presentar un ERTO

La mesura pel coronavirus també afecta a les plantilles del primer equip femení, Espanyol B i Juvenils A i B
L'Espanyol, celebrant un gol en un partit
L'Espanyol, celebrant un gol en un partit

El RCD Espanyol s'ha convertit en el primer equip de la primera divisió en presentar un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), arran de la crisi sanitària pel coronavirus. Així ho ha comunitat el club blanc-i-blau en un comunicat en el què afirma que aquesta sol·licitud s'ha produït de forma "unilateral" per "motius d'urgència i responsabilitat de cara a l'entitat i a tots els seus integrants".

El ERTO consisteix en una reducció de jornada del 70%, motiu pel qual l'Espanyol contempla que els jugadors mantinguin certa activitat física amb plans d'entrenament individuals mentre no es pugui reprendre la competició.

La mesura no només afecta als jugadors, primer entrenador, segon entrenador i preparadors físics del primer equip masculí sinó que també afectarà els seus homòlegs del primer equip femení, Espanyol B i Juvenils A i B. El club perico ha informat que la mesura ha estat comunicadada als afectats i que aquests han mostrat "comprensió i respecte", fet que "el club vol agrair en aquests complexos moments".  

Els jugadors del primer equip s'han mostrat predisposats a arribar a un acord amistós amb el club sense haver de prendre mesures laborals més dràstiques, permetent a la entitat esportiva flexibilitzar els plaços dels pagaments salarials més inmediats amb l'objectiu que el "club tiri endavant en aquests moments".

L'Espanyol també ha comunicat que "en solidaritat amb els afectats i en suport al club", la direcció general i la direcció esportiva han decidit "de manera voluntària" una rebaixa anual dels seus salaris equivalents a la pèrdua anual dels afectats.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides