Primer mort d’un mosso amb coronavirus

Més de 1.400 agents de la policia catalana es troben confinats
Mossos d'Esquadra, de servei al carrer, durant la pandèmia
Mossos d'Esquadra, de servei al carrer, durant la pandèmia

El cos de Mossos d'Esquadra ha patit la seva primera víctima mortal afectada pel coronavirus, un agent de 57 anys que treballava a Premià de Mar, a l'oficina de proximitat, que tenia un problema respiratori previ. L'agent ha mort aquest divendres després d'haver estat dues setmanes de baixa i tres dies ingressat a l'hospital de Can Ruti de Badalona.

1.402 mossos es troben en quarantena i 66 agents han donat positiu per coronavirus. Anteriorment, tres guàrdies civils amb Covid-19 havien mort. Aquest mateix cos té diversos efectius en unitats de cures intensives.

El Sindicat USPAC ha denunciat aquesta setmana que el departament d'Interior de la Generalitat posa "en risc" els agents dels Mossos perquè no els facilita tests, en particular als que segueixen treballant després d'haver tingut contacte amb companys ja aïllats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides