El SIL 2020 canvia les seves dates de celebració i tindrà lloc al setembre

SIL
SIL

El SIL 2020, la 22a edició de la fira líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del sud d'Europa, s'ha vist obligat a canviar de dates a causa de la pandèmia de la Covid-19 que ha portat a decretar l'estat d'alarma a Espanya. És per això que el SIL 2020 se celebrarà del 15 al 17 de setembre al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona. Igualment la 4a edició de l'eDelivery Barcelona Expo & Congress, la Fira Internacional del Lliurament, la Logística i l’última Milla a l’eCommerce, també es posposa del 15 al 17 de setembre i se celebrarà en paral·lel al SIL 2020.

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president del SIL, Pere Navarro, ha assegurat que aquesta decisió "obeeix a una qüestió de responsabilitat. Som conscients que el SIL és la major fira del sector logístic del Mediterrani i del sud d'Europa i hem d'assegurar-nos que els nostres clients puguin reunir-se en un entorn segur i en les condicions més favorables perquè flueixin els negocis, els contactes i l'intercanvi de coneixement ". Navarro ha afegit que "la pandèmia de la Covid-19 ha tingut conseqüències molt significatives en la cadena de subministrament global i, encara que segur que al juny ja haurem tornat a la normalitat, és aconsellable posposar la present edició per al mes de setembre una vegada que tothom s'hagi recuperat per complet de les conseqüències que derivaran d'aquesta situació”.

Hem informat a tots els nostres clients que el SIL 2020 se celebrarà finalment del 15 al 17 de setembre. Estic convençuda que la present edició del SIL serà més important que mai perquè servirà per a activar l'economia espanyola i, en particular el sector de la logística i el transport, després del període de dificultats al qual ens està sotmetent la pandèmia de la Covid-19” ha afirmat, per part seva, Blanca Sorigué, directora general del SIL.

De la mateixa manera, el SIL 2020 ja té pràcticament definit el seu Congrés, que enguany tindrà un format molt nou amb tres escenaris de celebració: un Auditori amb prestigiosos Inspirational Speakers; taules de debat amb professionals experts en la matèria, i Àgores amb píndoles de coneixement. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.