Més de 850 mossos controlaran les carreteres aquest cap de setmana

Els efectius policials busquen impedir possibles desplaçaments a segones residències per combatre el coronavirus a Catalunya
Efectius dels Mossos d'Esquadra en un control policial
Efectius dels Mossos d'Esquadra en un control policial

El departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya mobilitzarà 852 agents dels Mossos d’Esquadra, la majoria d’ells del servei trànsit, en prop de quaranta controls, amb l’objectiu de frenar possibles desplaçaments a segones residències aquest cap de setmana per evitar el contagi del coronavirus.

El comissari dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, ha expressat en una compareixença juntament amb el titular de la conselleria d’Interior, Miquel Buch, que els agents desplaçats tindran el suport de les unitats especialitzades d’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i de les unitats de seguretat ciutadana.

Buch també ha explicat en roda de premsa que ja s’han fet 8.871 identificacions de vehicles, 9 actes a establiments oberts, 1.930 actes de denúncia i més de 10.000 identificacions de persones que anaven pel carrer dins de la campanya per controlar l'expansio del Covid-19

Per la seva part, la portaveu del govern català i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha destacat en la seva intervenció que entre un dia qualsevol de març i ahir, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (ATM) ha registrat una davallada de viatgers del 85%, ja que s’ha passat dels 3.740.000 viatgers als 560.000.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides